Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-09-2023 17:28

Ο βουλευτής κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συμμετείχε στις εργασίες της 52ης Συνόδου της Συντονιστικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Διάσκεψης του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στη Γενεύη

Ο βουλευτής κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας στη Διακοινοβουλευτική Ένωση (ΔΕ), συμμετείχε σήμερα στις εργασίες της 52ης Συνόδου της Συντονιστικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Διάσκεψης του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), στη Γενεύη.

Κατά τη συνεδρίαση, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, συζήτησαν εκτενώς τις τρέχουσες προκλήσεις στον τομέα του παγκόσμιου εμπορίου, περιλαμβανομένης της μεταρρύθμισης του ΠΟΕ και υπογράμμισαν τη σημασία ύπαρξης της αναγκαίας πολιτικής βούλησης για αντιμετώπισή τους.
Εξάλλου, τα μέλη της Επιτροπής ενημερώθηκαν για τα θέματα που αναμένεται να απασχολήσουν την 13η Υπουργική Σύνοδο του ΠΟΕ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τον Φεβρουάριο του 2024 και αποφάσισαν ότι την Κοινοβουλευτική Διάσκεψη του Οργανισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Υπουργικής Συνόδου, θα απασχολήσει η σχέση μεταξύ εμπορίου και κλίματος.
---------------------------------------

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)