Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-09-2023 19:14

Συμμετοχή κυπριακής αντιπροσωπίας στην ΚΣΜ στο Δημοκρατικό Φόρουμ Αθηνών (Athens Democracy Forum) και στις εργασίες της Διακοινοβουλευτικής Ομάδας του

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

H βουλεύτρια κ. Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν, μέλος της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Μεσογείου (ΚΣΜ), μεταβαίνει αύριο στην Αθήνα για να εκπροσωπήσει τη Συνέλευση στο Δημοκρατικό Φόρουμ Αθηνών (Athens Democracy Forum), το οποίο διοργανώνει το Democracy & Culture Foundation, σε συνεργασία με το The New York Times, μεταξύ 27 και 29 Σεπτεμβρίου 2023.

To Φόρουμ θα απασχολήσουν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η δημοκρατική διακυβέρνηση, με την εμφάνιση επικίνδυνων ιδεολογικών και πολιτικών ρωγμών παγκοσμίως. Εξάλλου, στο πλαίσιο των εργασιών του Φόρουμ, θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, συνάντηση των συμμετεχόντων βουλευτών σε σύνθεση «Διακοινοβουλευτικής Ομάδας», για ανταλλαγή απόψεων επί διαφόρων πτυχών του γενικού θέματος του Φόρουμ. Επίσης η κ. Θεοδώρου Σούπερμαν, κατόπιν πρόσκλησης, θα συμμετάσχει σε πρόγευμα εργασίας, κατά τη διάρκεια του οποίου θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την κυβερνοασφάλεια.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)