Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-10-2023 10:05

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στην Επαρχία Λευκωσίας

1. Εργασίες κατασκευής οχετού όμβριων και αγωγού λυμάτων του ΣΑΛ στη Λεωφόρο Νίκης

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τις 15:00 το απόγευμα του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου 2023 μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, στη Λεωφόρο Νίκης, στο ύψος των παρόδων Ρήγα Φεραίου και 25ης Μαρτίου και για απόσταση 50 μέτρων περίπου, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής οχετού όμβριων και αγωγού λυμάτων του ΣΑΛ. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τοπικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε απόσταση 50 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

 

2. Εργασίες τραβήγματος καλωδίων στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 06:00 - 16:00, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, από τη συμβολή με την οδό 25ης Μαρτίου μέχρι τη συμβολή με την οδό 28ης Οκτωβρίου στην Έγκωμη, με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο «Κολοκασίδη», θα εκτελούνται εργασίες τραβήγματος καλωδίων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε απόσταση 1000 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

 

3. Εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων σε τμήματα των Λεωφόρων Καλαμών, Λεμεσού (παλαιός δρόμος), και Νίκου Παπαμηνά

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 μέχρι και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 09:00 – 17:00, σε τμήματα των Λεωφόρων Καλαμών, Λεμεσού (παλαιός δρόμος), και Νίκου Παπαμηνά, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από τον Δήμο Στροβόλου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 100 - 200μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΑΦ/ΣΧ)