Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-10-2023 12:21

Συμμετοχή Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Χάρη Γεωργιάδη στη 2η Διάσκεψη Ανατολικής Μεσογείου και Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και επικεφαλής της αντιπροσωπίας της Βουλής των Αντιπροσώπων στον Διακοινοβουλευτικό Διάλογο «3+1» (ΔΔ «3+1»), κ. Χάρης Γεωργιάδης, μεταβαίνει αύριο στις Βρυξέλλες, για να συμμετάσχει στη 2η Διάσκεψη Ανατολικής Μεσογείου και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, την οποία διοργανώνει το Φόρουμ των Δελφών, στις 12 Οκτωβρίου 2023.

Ο κ. Γεωργιάδης θα συμμετάσχει ως ομιλητής σε συζήτηση, με θέμα τους τρόπους, με τους οποίους ο μηχανισμός συνεργασίας μεταξύ των κοινοβουλίων Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και των ΗΠΑ («3+1») μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου. Στο πάνελ των ομιλητών θα συμμετέχουν επίσης ο βουλευτής κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, μέλος της αντιπροσωπίας της Βουλής των Ελλήνων στον ΔΔ «3+1», καθώς και ο κ. Ευάγγελος Καλπαδάκης διπλωματικός σύμβουλος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)