Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-10-2023 12:14

Ανακοινωθέν Βουλής των Αντιπροσώπων


Συμμετοχή του επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας στον Κοινοπολιτειακό Κοινοβουλευτικό Σύνδεσμο κ. Άριστου Δαμιανού στο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Κοινοβουλευτικής Ανάπτυξης της Κοινοβουλευτικής Ακαδημίας του Συνδέσμου


Ο βουλευτής κ. Άριστος Δαμιανού, επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας στον Κοινοπολιτειακό Κοινοβουλευτικό Σύνδεσμο (ΚΚΣ), μεταβαίνει μεθαύριο Κυριακή στο Εδιμβούργο, για να συμμετάσχει σε Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Κοινοβουλευτικής Ανάπτυξης της Κοινοβουλευτικής Ακαδημίας του ΚΚΣ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 15 και 21 Οκτωβρίου 2023. 

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα αποσκοπεί στην ανταλλαγή εμπειριών και βέλτιστων πρακτικών σχετικά με τον αποτελεσματικό κοινοβουλευτισμό στον 21ο αιώνα. Μέσω διαδραστικής περιπτωσιολογικής μελέτης (case study) και ανάλυσης, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη νομοθετική διαδικασία και στον μετά-νομοθετικό έλεγχο, στην εξέλιξη της κοινοβουλευτικής εποπτείας στα πλαίσια του ρόλου των κοινοβουλευτικών επιτροπών, στην ενίσχυση της συμμετοχής και της εκπαίδευσης των βουλευτών, καθώς και στην ενίσχυση της αλληλεπίδρασης με την κοινότητα και τους πολίτες μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των κοινωνικών δικτύων.

 

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)