Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-09-2018 16:59

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναχωρεί για το Λονδίνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί απόψε για το Λονδίνο, από το Σάλτσμπουργκ - όπου συμμετείχε στην Άτυπη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - για να παραστεί και να μιλήσει σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται στη βρετανική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο των ενεργειών της Κυβέρνησης με στόχο την προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μιλήσει στο Επιχειρηματικό Φόρουμ που διοργανώνει ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων στην έδρα του διεθνούς πρακτορείου Bloomberg, στις 21 Σεπτεμβρίου, το πρωί.

Στο φόρουμ θα μιλήσουν, επίσης, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης, ο Υπουργός Ενέργειας κ. Γιώργος Λακκοτρύπης και εκπρόσωποι οικονομικών και επενδυτικών φορέων, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού επιχειρηματιών.

Αύριο βράδυ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ο κύριος ομιλητής σε επίσημο δείπνο που διοργανώνουν το ΚΕΒΕ και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και Τουρισμού, με τη συμμετοχή μελών της επιχειρηματικής κοινότητας του Λονδίνου.

___________

ΡΜ/ΣΧ