Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-11-2023 11:00

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας

1. Εργασίες καθαρίσματος του οδοστρώματος των βυθίσεων Αρχαγγέλου και Μετρό στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 15/11/2023 και την Πέμπτη 16/11/2023, μεταξύ των ωρών 22:00 με 02:00, θα εκτελούνται εργασίες καθαρίσματος του οδοστρώματος των βυθίσεων Αρχαγγέλου και Μετρό και βαψίματος των τοίχων όπου υπάρχουν γκράφιτι.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα χρησιμοποιείται και σάρωθρο που θα συνοδεύεται από όχημα με φωτεινή σηματοδότηση για λόγους ασφαλείας τόσο των εργαζομένων όσο και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.

2. Εργασίες σκυροδέτησης σε τμήματα του δρόμου Γιάννου Κρανιδιώτη στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 15/11/2023, μεταξύ των ωρών 06:30 – 10:00, θα εκτελούνται εργασίες σκυροδέτησης σε τμήματα του δρόμου Γιάννου Κρανιδιώτη στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από κυκλικό κόμβο Σαλαμίνας προς τη φωτοελεγχόμενη συμβολή Πυροσβεστικής μπροστά από το πρατήριο βενζίνης ESSO και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΑΦ/ΑΣΠ)