Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-12-2023 13:22

Πρόσκληση ενδιαφέροντος ενοικίασης υποστατικού για μεταστέγαση του Ταχυδρομικού Γραφείου Λακατάμειας στη Λευκωσία

Από το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών (ΤΤΥ), Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ζητείται εκδήλωση ενδιαφέροντος από άτομα ή εταιρείες που διαθέτουν κατάλληλο υποστατικό στη Λευκωσία εντός των δημοτικών ορίων του Δήμου Λακατάμειας, μεταξύ και περί των συμβολών της Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου Γ’, Ιφιγενείας, Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’, Αλαμάνας, Λεωφόρου Αγίου Γεωργίου, Δημητρίου Χάματσου, Προφήτη Ηλία, Αρχ. Μακαρίου Γ’, Πεύκου, Λεωφόρου Γιάννου Κρανιδιώτη, Μελίνας Μερκούρη, Αγίου Δημητριανού, Παντελή Κατελάρη, για μεταστέγαση του Ταχυδρομικού Γραφείου Λακατάμειας.

2. Το υπό ενοικίαση υποστατικό θα πρέπει να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

(α)       Να έχει εμβαδόν περίπου 370-420 τ.μ. Σε περίπτωση ύπαρξης μεσοπατώματος αυτό πρέπει να πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για στέγαση προσωπικού ενώ δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 150 τ.μ. του συνολικού χώρου που θα προσφερθεί (να υποβληθεί σχέδιο/κάτοψη του υποστατικού).

(β)       Να διαθέτει στεγασμένο χώρο στάθμευσης για 12 μοτοσικλέτες και ένα υπηρεσιακό όχημα.

(γ)        Να διαθέτει χώρους στάθμευσης προσωπικού (5 άτομα) και πελατών.

(δ)       Να διαθέτει κατάλληλες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

(ε)        Να διαθέτει τουλάχιστον δύο τουαλέτες, νιπτήρες και συνεχή παροχή νερού.

(στ)     Να διαθέτει σύστημα ή μονάδες κλιματισμού με τεχνολογία inverter ή παρόμοια, κρύο και ζεστό αέρα που να καλύπτει με επάρκεια τον χώρο καθώς και οικονομικούς λαμπτήρες φωτισμού.

(ζ)        Να έχει δυνατότητα διαμόρφωσης «ράμπας» φόρτωσης/εκφόρτωσης τρόλεϊ.

(η)       Να διαθέτει προσβάσεις και χώρους για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ).

3. Ο Ιδιοκτήτης οφείλει να εξασφαλίσει όλες τις άδειες και πιστοποιητικά που απαιτούνται σύμφωνα με την οικεία νομοθεσία, ήτοι την πολεοδομική άδεια, την άδεια οικοδομής και το πιστοποιητικό έγκρισης, καθώς και να διαθέτει όλα τα απαραίτητα επιπρόσθετα πιστοποιητικά ή άδειες που ήθελαν ζητηθεί (τοπογραφικό σχέδιο, τίτλο ιδιοκτησίας, πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κλπ.).

4. Ο Ιδιοκτήτης του υποστατικού που θα επιλεγεί θα κληθεί να υπογράψει ενοικιαστήριο συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, με δικαίωμα ανανέωσης από το ΤΤΥ για δύο συν δύο έτη.

5. Με την παρέλευση των πρώτων τριών ετών της περιόδου ενοικίασης το ποσό του ενοικίου δύναται να αυξομειώνεται ανά δύο χρόνια, μετά από διαπραγμάτευση του Ενοικιαστή με τον Ιδιοκτήτη και με έγκριση από το Υπουργείο Οικονομικών.

6. Οι Προτάσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο στον Αν. Διευθυντή του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών. Στην πάνω αριστερή γωνία του φακέλου να αναγράφεται η ένδειξη «ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΥΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ», και να παραδοθούν στην οδό Προδρόμου 100, 2063 Στρόβολος, 1ος όροφος, Γραφείο 32, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14:30.

7. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 22805724 και 22805717 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση registry@dps.mcw.gov.cy

(ΑΣΠ/ΜΣ)