Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-01-2024 12:59

Το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου επισκέφθηκε ο Υπουργός Υγείας

«Στόχος του Υπουργείου Υγείας είναι να βρίσκεται κοντά στον Κύπριο ασθενή και να αναβαθμίσει περαιτέρω τις υπηρεσίες υγείας».

Αυτό επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Δαμιανός μετά το πέρας επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου.

Ο κ. Δαμιανός διαβεβαίωσε πως το Υπουργείο Υγείας θα συνεχίσει να στηρίζει το σπουδαίο έργο που επιτελεί το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, το οποίο παρέχει, όπως ανέφερε, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον Κύπριο ασθενή.

Ερωτηθείς για το πότε αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η παραγγελία για το αντιιικό φάρμακο Paxlovid, η ο κ. υπουργός σημείωσε πως τα σκευάσματα αναμένεται να παραληφθούν εντός της αυριανής μέρας. Στη συνέχεια, πρόσθεσε, θα διοχετευθούν άμεσα στα φαρμακεία των νοσηλευτηρίων.

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Επιτρόπων του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου κ. Χρίστος Τριανταφυλλίδης ευχαρίστησε τον Υπουργό για την επίσκεψή του, η οποία, όπως τόνισε, πιστοποιεί τον πολύ σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου στον τομέα της υγείας γενικότερα αλλά και στην παροχή φροντίδας, στον Κύπριο ασθενή.

Έχουμε ακούσει λόγια απόλυτης στήριξης από πλευράς του Υπουργείου γεγονός το οποίο μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, κατέληξε ο κ. Τριανταφυλλίδης. 

(ΔΚ)