Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-01-2024 10:53

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας

 

1. Εργασίες ασφαλτοστρώσεων στον δρόμο προς τον Λυθροδόντα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 17/1/2024 μέχρι και την Παρασκευή 19/1/2024, από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 17:30 το απόγευμα, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτοστρώσεων στον δρόμο προς Λυθροδόντα από Β001 (Ε103) Χ.Θ. 3+500 – 4+200. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα παραμένει κλειστή η μία λωρίδα του δρόμου σε μήκος 150μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση σήμανσης «STOP & GO».

 

2. Εργασίες ασφαλτοστρώσεων στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στα Λύμπια

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 19/1/2024 μέχρι και την Τρίτη 23/1/2024 (εκτός Σαββατοκύριακων), από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 17:30 το απόγευμα, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτοστρώσεων στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στα Λύμπια (F238) Χ.Θ. 0+000 – 0+600.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα παραμένει κλειστή η μία λωρίδα του δρόμου σε μήκος 150μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση σήμανσης «STOP & GO».

 

3. Εργασίες ασφαλτοστρώσεων στην έξοδο των Λυμπιών προς τον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 22/1/2024, από τις 09:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της Τρίτης 23/1/2024, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτοστρώσεων στην έξοδο των Λυμπιών (F166) προς τον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας (F165 – Α2). 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών ο δρόμος θα παραμένει κλειστός για την τροχαία κίνηση και οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν την έξοδο της Κόσιης.

 

4. Εργασίες στη Λεωφόρο Τσερίου στο πλαίσιο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι το Σάββατο 20/1/2024, από τις 05:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, στο πλαίσιο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1, στη Λεωφόρο Τσερίου θα εκτελούνται εργασίες υπηρεσιών κοντά στη συμβολή με τον νέο παρακαμπτήριο δρόμο. Η διαχείριση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με τη μέθοδο «STOP & GO».

 

5. Εργασίες στον παρακαμπτήριο Τσερίου στο πλαίσιο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι το Σάββατο 20/1/2024, από τις 05:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, στο πλαίσιο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1, στον παρακαμπτήριο Τσερίου (δρόμων Χαλεπιανών) παρά το πρατήριο πετρελαιοειδών θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης ασφαλτικού σκυροδέματος στη συμβολή με τον υπό κατασκευή δρόμο που θα ενώνεται με τον Περιμετρικό Αυτοκινητόδρομο. Η διαχείριση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με τη μέθοδο «STOP & GO».

 

6. Εργασίες στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα 

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότιτην Κυριακή 21/1/2024, μεταξύ των ωρών 06:30 – 10:30, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα θα εκτελούνται εργασίες σε φρεάτια από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμήμα της μίας λωρίδας του δρόμου τοπικά πάνω από φρεάτια και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση σήμανσης «STOP & GO».

 

7. Εργασίες στη Λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι το Σάββατο 20/1/2024, μεταξύ των ωρών 08:00 – 13:00, στη Λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα θα γίνονται εργασίες από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει τμήμα της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας μπροστά από το κτήριο CNP CYPRIALIFE με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο Λάρνακας για μήκος 50μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(NZ/ΓΣ)