Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-02-2024 10:32

Σεμινάριο με θέμα: «Γυναίκες στη Διπλωματία, διαμορφώνοντας την Εξωτερική Πολιτική, την Ασφάλεια και την Άμυνα»

Η Διπλωματική Ακαδημία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, το Γραφείο Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνδιοργανώνουν σεμινάριο με θέμα «Γυναίκες στη Διπλωματία, διαμορφώνοντας την Εξωτερική Πολιτική, την Ασφάλεια και την Άμυνα», το οποίο θα διεξαχθεί την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, στις 17:30, στην αίθουσα UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στο σεμινάριο θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ακαδημαϊκού Προσωπικού στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Φελλάς, η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων κα Τζόζη Χριστοδούλου και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικής και Διακυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Διευθυντής της Διπλωματικής Ακαδημίας κ. Κωνσταντίνος Αδαμίδης.

Κύρια ομιλήτρια θα είναι η πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών στην Κύπρο κα Julie Fisher. Ομιλία με θέμα «Γυναίκες, Ειρήνη και Ασφάλεια», θα απευθύνει ο ερευνητικός συνεργάτης στη Διπλωματική Ακαδημία και υποψήφιος Διδάκτορας κ. Πέτρος Πετρίκκος.

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό και απαντήσεις από τους ομιλητές. Προσκεκλημένες και προσκεκλημένοι είναι φοιτήτριες και φοιτητές όλων των πανεπιστημίων.

(ΝΓιαν/ΕΑθ)