Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-10-2018 12:18

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έλαβε συγχαρητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Ρωσίας για την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας

Με την ευκαιρία της επετείου της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έλαβε συγχαρητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στο μήνυμά του ο Πρόεδρος Πούτιν ανέφερε ότι «οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Κύπρου, που βασίζονται σε καλές παραδοσιακές σχέσεις φιλίας, όπως επίσης και η πολιτιστική και πνευματική εγγύτητα, εκτιμιούνται τα μέγιστα από τη χώρα μου. Είμαι βέβαιος ότι με τις κοινές μας προσπάθειες θα διασφαλίσουμε την περαιτέρω ενίσχυση της εποικοδομητικής διμερούς συνεργασίας μας σε διάφορους τομείς.

Θα ήθελα να επαναβεβαιώσω ότι η χώρα μας είναι o συνεπής υποστηρικτής της επίτευξης μιας δίκαιης, συνολικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού προς το συμφέρον ολόκληρου του πληθυσμού στο νησί. Αυτό θα ανταποκριθεί πλήρως στους σκοπούς της ενίσχυσης της ασφάλειας και της σταθερότητας στην Ευρώπη και στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

(ΡΜ/ΜΛ/ΕΙ)