Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-10-2018 14:46

Εργασίες εγκατάστασης και ανέγερσης οικοδομικού γερανού σε τμήμα της λεωφόρου Στασίνου στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο, 6/10/2018 από τις 13:00 μ.μ. μέχρι και την Κυριακή, 7/10/2018 στις 18:00 τμήμα της Λεωφόρου Στασίνου παρά το Ελένειο Δημοτικό Σχολείο θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία λόγω εργασιών εγκατάστασης και ανέγερσης οικοδομικού γερανού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών εγκατάστασης του γερανού θα είναι κλειστό το τμήμα της λεωφόρου Στασίνου από τη συμβολή της με την οδό  Μπουμπουλίνας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αρνάλδας και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Μπουμπουλίνας/Κάνιγκος και Αρνάλδας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους. 

(ΜΓ/ΣΧ)