Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-10-2018 08:55

Συμμετοχή βουλευτή Α. Νεοφύτου στην Επιτροπή Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής και την Επιτροπή Συνταγματικών Υποθέσεων του ΕΚ

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, αναχωρεί μεθαύριο Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018, για τις Βρυξέλλες, όπου θα εκπροσωπήσει τη Βουλή των Αντιπροσώπων σε διαδοχικές συνεδρίες της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής και της Επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ). Οι εργασίες των εν λόγω Επιτροπών θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Οκτωβρίου, αντίστοιχα. Τον κ. Νεοφύτου συνοδεύει η Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων Α’ της Βουλής κα Δανάη Αγαθοκλέους.

Κατά τη συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής, θα συζητηθεί το προσχέδιο Έκθεσης του Εισηγητή του ΕΚ, Κύπριου Ευρωβουλευτή κ. Κώστα Μαυρίδη, για τις οικονομικές πολιτικές στην Ευρωζώνη. Στο πλαίσιο της συνεδρίας της Επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων, θα εξεταστούν ζητήματα που αφορούν στη γενικότερη συζήτηση που διεξάγεται στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Μέλλον της Ευρώπης.  

                                               

 (ΜΓ/ΣΧ)