Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-05-2024 12:11

Πρόσκληση δήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση υπηρεσιών για τις ανάγκες του Κλάδου Τουρκικών Θεμάτων του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, με έδρα τη Λευκωσία

Το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ) ενδιαφέρεται για τη μίσθωση υπηρεσιών δύο (2) ατόμων για τις ανάγκες της Υπηρεσίας, στον Κλάδο Τουρκικών Θεμάτων. Η έναρξη παροχής υπηρεσιών των επιλεγέντων υποψηφίων θα γίνει τον Ιούνιο του 2024 για τον/την πρώτο/η κατά σειρά υποψήφιο/α και τον Ιανουάριο του 2025 για τον/η δεύτερο/η. Η Σύμβαση θα ισχύει για περίοδο ενός έτους και ενδέχεται να παραταθεί για πρόσθετη περίοδο, που δε θα υπερβαίνει συνολικά τους είκοσι τέσσερις (24) μήνες. Η παροχή υπηρεσιών θα γίνεται σύμφωνα με τους όρους που καθορίζονται στο συνημμένο Προσχέδιο με τίτλο «Συμφωνία Μίσθωσης Υπηρεσιών» με έδρα τη Λευκωσία και αντικείμενο τα ακόλουθα:

  1. Αναζήτηση ειδήσεων για συγκεκριμένη θεματολογία, σύμφωνα με τις οδηγίες/ ανάγκες/ προτεραιότητες  του Κλάδου Τουρκικών Θεμάτων του ΓΤΠ.
  2. Επιλογή των γραπτών ή προφορικών κειμένων προς μετάφραση ή/και περίληψη μέσω σύντομης σύσκεψης (αρχικά η σύσκεψη θα λαμβάνει χώρα με φυσική παρουσία, αργότερα δύναται να γίνεται και μέσω τηλεδιάσκεψης).
  3. Μετάφραση των επιλεγμένων άρθρων, ειδήσεων, ομιλιών και άλλων κειμένων πριν από τη 1:30 μ.μ. ώρα Κύπρου. Ο καθημερινός όγκος των μεταφρασμένων κειμένων θα ανέρχεται στις χίλιες τριακόσιες λέξεις (1.300) με απόκλιση +/- 250 λέξεων.
  4. Σύνταξη των όποιων σημειωμάτων ή/και μελετών του ανατεθούν από το Γραφείο σε θέματα που αφορούν στην Τουρκία ή/και στα κατεχόμενα.
  5. Κάλυψη των όποιων γεγονότων σε Τουρκία ή/και κατεχόμενα του ανατεθούν από το Γραφείο και σύνταξη ενημερωτικού σημειώματος/είδησης προς τις αρμόδιες αρχές.

Προσκαλείστε, νοουμένου ότι διαθέτετε τα απαιτούμενα προσόντα ως καθορίζονται στα έγγραφα της πρόσκλησης, να υποβάλετε δήλωση ενδιαφέροντος μέχρι τις 07 Ιουνίου 2024 και ώρα 11.00 π.μ. 

(ΑΦ/ΕΑθ)