Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-05-2024 15:25

Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων σε Διαγωνισμό για τη Χορήγηση Ατομικού Δικαιώματος Χρήσης του Φάσματος Ραδιοσυχνοτήτων (2100 MHz) για την Ίδρυση και Λειτουργία Δικτύου Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών για την Παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών

Ο Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, δια της παρούσας ειδοποίησης, προσκαλεί την υποβολή αιτήσεων σε διαγωνισμό για τη χορήγηση εξουσιοδότησης χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στη ζώνη 2100MHz για την ίδρυση και λειτουργία δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών και την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην Κύπρο.

Η εξουσιοδότηση θα χορηγηθεί με πλειοδοτική διαδικασία (πλειστηριασμός). Τα έγγραφα του διαγωνισμού με αντικείμενο «Πλειστηριασμός για τη Χορήγηση Ατομικού Δικαιώματος Χρήσης του Φάσματος Ραδιοσυχνοτήτων (2100 MHz) για την Ίδρυση και Λειτουργία Δικτύου Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών για την Παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών» και με κωδικό αναφοράς: ΤΗΕ Δ1/2024 είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και στα γραφεία του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στη διεύθυνση  Λεωφόρος Στροβόλου 286, Στρόβολος 2048 (τηλ. +357 22 814854).

Οι ενδιαφερόμενοι οργανισμοί που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση θα πρέπει να καταθέσουν τον απαιτούμενο φάκελο στο Κιβώτιο Προσφορών του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, στη διεύθυνση Λεωφόρος Στροβόλου 286, Στρόβολος 2048, Κύπρος, το αργότερο μέχρι τις 25 Ιουνίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. Είναι ευθύνη των αιτητών να μεριμνήσουν κατάλληλα, προκειμένου η αίτηση τους να παραληφθεί πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων που αναφέρεται στην παρούσα παράγραφο.

(ΝΓιαν/ΕΑθ)