Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-07-2024 10:51

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου

1. Κατασκευή του Περιμετρικού Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας Φάση Α1

Το Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη, 3/7/2024 και ώρα 07:00, και για περίοδο ενός μήνα, στο πλαίσιο Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας Φάση Α1, η συμβολή της οδού Παραγωγικότητας στη Βιοτεχνική Περιοχή Λακατάμιας με τη Λεωφόρο Τσερίου θα είναι κλειστή.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση από και προς τη Βιοτεχνική Περιοχή Λακατάμιας θα διεξάγεται μέσω της φωτοελεγχόμενης συμβολής της οδού Θεόφιλου Γεωργιάδη με τη Λεωφόρο Τσερίου.

2. Κλειστός ο παραλιακός δρόμος Λάρνακας-Δεκέλειας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής του Έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας-Δεκέλειας Φάση Γ», από τις 3/7/2024 και για επτά μήνες ο παραλιακός δρόμος Λάρνακας-Δεκέλειας, από το ύψος του Πυροσβεστικού Σταθμού Ορόκλινης μέχρι και την Οργανωμένη Παραλία Ορόκλινης (Περίπτερο), θα είναι κλειστός για την κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα εκτρέπεται μέσω της οδού Γαλαξία στην Ορόκλινη. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

3. Εργασίες ελέγχου του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 4/7/2024, μεταξύ των ωρών 8:30-15:00, θα διεξάγονται εργασίες ελέγχου του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού (Α6) και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας και βραδείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας και ταχείας αντίστοιχα.

4. Εργασίες άρδευσης σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη, 3/7/2024, μέχρι και τη Δευτέρα, 22/7/2024 (Δευτέρα-Πέμπτη), από τις 08:30 μέχρι τις 15:30, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου (Α6) και στις δύο κατευθύνσεις, σε μήκος δρόμου 1,5-2 χλμ. ανά μέρα, θα εκτελούνται εργασίες άρδευσης από το Τμήμα Δασών στην κεντρική διαχωριστική νησίδα, για συνολικό μήκος 17,5 χιλιομέτρων περίπου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστή η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΓΣ/ΑΦ)