Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-07-2024 15:38

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου μεταβαίνει στην Θεσσαλονίκη

Για την Θεσσαλονίκη αναχώρησε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, όπου θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις καταδίκης των επετείων του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής. Ο Υπουργός Εσωτερικών θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο εθνικό μνημόσυνο για τους πεσόντες κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής του 1974, που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή, 7 Ιουλίου 2024.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη, ο κ. Ιωάννου θα παραστεί το Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024, σε εκδήλωση που διοργανώνεται στην Πλατεία Πεσόντων και Αγνοουμένων Πολεμιστών Κύπρου στις Σέρρες, καθώς και στο τρισάγιο που θα τελεστεί στο Άλσος Κυπρίων Αγωνιστών στην Βεργίνα Ημαθίας.

Τέλος, ο Υπουργός Εσωτερικών θα συμμετάσχει σε συμβολική δενδροφύτευση στο Άλσος Αγνοουμένων της Κυπριακής Τραγωδίας στην Καλαμαριά και θα εκφωνήσει την κεντρική εκδήλωση που διοργανώνεται στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού από τον Δήμο Καλαμαριάς.

Στο περιθώριο της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη, ο κ. Υπουργός θα έχει επαφές με τοπικούς άρχοντες της Θεσσαλονίκης, των Σερρών και της Καλαμαριάς, καθώς και με οργανωμένα σύνολα Κυπρίων αποδήμων της Βόρειας Ελλάδας.

Ο κ. Ιωάννου επιστρέφει στην Κύπρο τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024.

(ΜΚυ)