Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-10-2018 12:24

Ο βουλευτής Κ. Χατζηγιάννη στην Κοπεγχάγη στο πλαίσιο επίσκεψης της Ad hoc Επιτροπής για τη Μετανάστευση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ

Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννη, αναχωρεί την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, για την Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στη Δανία και στη Σουηδία η Ad hoc Επιτροπή για τη Μετανάστευση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, της οποίας ο κ. Χατζηγιάννη αποτελεί μέλος.

Στη Σουηδία, η αντιπροσωπεία θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε σχολική μονάδα όπου φοιτούν μεγάλοι αριθμοί παιδιών μεταναστών, ενώ θα έχει χωριστές συναντήσεις με την Συνοριακή Αστυνομία και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, καθώς και με εθελοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ασυνόδευτων ανηλίκων μεταναστών. Στη Δανία, η αντιπροσωπεία θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε κέντρο υποδοχής μεταναστών και κέντρο απέλασης. Εξάλλου, θα έχει, μεταξύ άλλων, συναντήσεις με την Υπηρεσία Μετανάστευσης, καθώς και με εκπροσώπους του Ερυθρού Σταυρού, του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.   

(ΜΓ)