Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-10-2018 17:00

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής κ. Δημήτρη Συλλούρη στο «Nicosia Gymnastic Center»

Με ιδιαίτερη χαρά, χαιρετίζω την έναρξη των νέων και αναβαθμισμένων υπηρεσιών του γυμναστηρίου σας και εύχομαι κάθε επιτυχία και πρόοδο στην από ’δω και πέρα πορεία των εργασιών σας.

Το Nicosia Gymnastic Center έχει αποδείξει στα 42 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς των υπηρεσιών του, ότι αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, πλήρως εξοπλισμένο και υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου. Η υγεία, η φυσική αποκατάσταση, καθώς και η αισθητική υγιεινή των πελατών, έχουν προτεραιότητα και βρίσκονται υπό την καθοδήγηση και την εποπτεία του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, που εργάζεται εδώ.

Η αναβαθμισμένη υπηρεσία της κρυοθεραπείας, που εγκαινιάζεται σήμερα στο χώρο του Nicosia Gymnastic Center, έχει τις δυνατότητες να ωφελήσει τον ασθενή ως προς την αντιμετώπιση ποικίλων προβλημάτων. Η εφαρμογή τοπικού ψύχους στο σώμα θεωρείται μία πολύ δημοφιλής και αποτελεσματική μέθοδος, σχετικά με τη μείωση των μυϊκών πόνων και της αίσθησης της καταπόνησης, τη βελτίωση της λειτουργίας των αρθρώσεων, την αποκατάσταση και την αναγέννηση των κυττάρων μετά από τραυματισμό, την αντιμετώπιση μυοσκελετικών τραυματισμών, όπως και την αύξηση κυκλοφορίας του αίματος. Μέσω της κρυοθεραπείας, αντιμετωπίζονται επίσης, προβλήματα όπως ψωρίαση, δερματίτιδα, οστεοπόρωση, καθώς και το σύνδρομο του χρόνιου πόνου και τα συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Σε αισθητικό επίπεδο, η μέθοδος της κρυοθεραπείας βοηθά στην αύξηση παραγωγής κολλαγόνου, βελτιώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την ποιότητα του δέρματος, διατηρώντας τη νεανικότητά του.

Η καλλιέργεια του νου και του πνεύματος αποτελεί αδιαμφισβήτητα πρωταρχική ανάγκη για κάθε άτομο, ώστε να οικοδομήσει την ανθρώπινη υπόσταση της ταυτότητάς του, που τον θέλει μια προσωπικότητα ολοκληρωμένη με ήθος, αρχές και παιδεία. Ωστόσο, η επιμόρφωση και η διανόηση πρέπει να συνοδεύονται από την παίδευση του σώματος, ούτως ώστε ο άνθρωπος να θεωρείται υγιής και ολοκληρωμένος. Αυτό ακολουθούσαν και οι αρχαίοι Έλληνες, μιλώντας για “νου υγιή εν σώματι υγιεί”, θεωρώντας πως μόνο έτσι ο άνθρωπος καλλιεργείται συνολικά.

Εύχομαι, λοιπόν, καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στις εργασίες σας, ευελπιστώντας ότι θα συνεχίσετε να προσφέρετε στο κοινό τις σημαντικές υπηρεσίες σας, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε ενδιαφερόμενου.  

Ευχαριστώ.

------------------------

(ΑΧ/ΕΙ)