Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-09-2024 11:45

Αντιπροσωπία της Βουλής των Αντιπροσώπων θα συμμετάσχει στη Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για τη Σταθερότητα, τον Οικονομικό Συντονισμό και τη Διακυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αντιπροσωπία της Βουλής των Αντιπροσώπων, αποτελούμενη από την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού κ. Χριστιάνα Ερωτοκρίτου (επικεφαλής), τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Αντρέα Καυκαλιά, τα Μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού κ. Ονούφριο Κουλλά και Σάβια Ορφανίδου και το Μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Χρύση Παντελίδη, θα συμμετάσχει στη Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για τη Σταθερότητα, τον Οικονομικό Συντονισμό και τη Διακυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη, στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2024, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διάστασης της Ουγγρικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

Στο πλαίσιο των εργασιών της Διάσκεψης, θα συζητηθούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών οχημάτων στην ΕΕ και οι απαιτούμενες προετοιμασίες στη λήψη αποφάσεων, η μεταρρύθμιση του πλαισίου οικονομικής διακυβέρνησης της ΕΕ, καθώς και ο αντίκτυπος του προϋπολογισμού της ΕΕ για την Πολιτική Συνοχής στο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)