Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-03-2018 09:59

Διοργάνωση εργαστηρίου: «Εργαλεία και Τεχνικές Ανάπτυξης Διευθυντικών και Ηγετικών Δεξιοτήτων» από το ΚΕΠΑ

Το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) ανακοινώνει τη διεξαγωγή προγράμματος Κατάρτισης με τίτλο: «Βιωματικό Εργαστήριο-Εργαλεία και Τεχνικές Ανάπτυξης Διευθυντικών και Ηγετικών Δεξιοτήτων», διάρκειας 24 ωρών. 
 
Το πρόγραμμα θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 16 μέχρι 30 Απριλίου 2018, από τις 1:30 μ.μ. μέχρι 7:00 μ.μ., στο Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου, Λεωφ. Καλλιπόλεως 77, Λευκωσία.
 
Στο βιωματικό εργαστήριο οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν γνώσεις και τεχνικές σε θέματα ηγεσίας με ουσιαστική και άμεση πρακτική εφαρμογή.  Με βάση αυτές τις γνώσεις και τεχνικές θα είναι σε θέση να συνεισφέρουν ενεργά στην πορεία ανάπτυξης της επιχείρησής τους αλλά και να εμπνευστούν για ουσιαστικές, θετικές αλλαγές στην επαγγελματική τους στάση και συμπεριφορά, με άμεση θετική επίδραση στην απόδοσή τους και στο εργασιακό τους περιβάλλον.
 
Το «Βιωματικό Εργαστήριο-Εργαλεία και Τεχνικές Ανάπτυξης Διευθυντικών και Ηγετικών Δεξιοτήτων» απευθύνεται σε στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσου και ανώτερου επιπέδου.
 
Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από την ΑνΑΔ. Το δικαίωμα συμμετοχής είναι €210 ανά άτομο. Η επιχορήγηση της ΑνΑΔ σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν με εργοδοτούμενους τους, οι οποίοι ικανοποιούν τα κριτήρια της ΑνΑΔ είναι €168 το άτομο. Στις περιπτώσεις αυτές το πληρωτέο ποσό στο Κέντρο Παραγωγικότητας είναι €42. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο του Προγράμματος κ. Ανδρέα Στυλιανού, στο τηλέφωνο 22806144, ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο astylianou@kepa.mlsi.gov.cy, ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Κέντρου Παραγωγικότητας www.mlsi.gov.cy/kepa 
-------------------
ΜΛ