Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-03-2019 14:03

Συνάντηση Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων με ομάδα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Γιώργος Λιλλήκας, συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019, με ομάδα διδασκόντων και διδασκομένων της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ στην Κύπρο. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο  Αναπληρωτής Καθηγητής Γλωσσολογίας κ. Παναγιώτης Κοντός και συντονιστής, ο Κύπριος, Ομότιμος Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας κ.  Ανδρέας Βοσκός.

Ο κ. Λιλλήκας, αφού καλωσόρισε την αντιπροσωπεία, προέβη σε ενημέρωση αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στο κυπριακό πρόβλημα, αλλά και στις πιο σημαντικές  εξελίξεις των τελευταίων χρόνων.

Ο κ. Κοντός, ευχαρίστησε τον κ. Λιλλήκα για την υποδοχή και την ενημέρωση, ενώ τόνισε, μεταξύ άλλων, την αδήριτη ανάγκη για ενότητα του Ελληνισμού.

Ο κ. Λιλλήκας απάντησε, τέλος, σε ερωτήσεις διδασκόντων και φοιτητών. 

(ΑΧ/ΕΙ)