Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-04-2019 08:30

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 2ης Απριλίου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 3ης Απριλίου 2019 ανταποκρίθηκε σε δεκαεννιά κλήσεις για βοήθεια, έξι πυρκαγιές, έντεκα ειδικές εξυπηρετήσεις και δυο ψευδείς κλήσεις .

Η ώρα 07.00 χθες λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα, στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, παρά τα φώτα της NAΑFΙ, στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη με ομάδα και όχημα διάσωσης. Ένα μηχανοκίνητο όχημα μάρκας FORD FIESTA  και ένα όχημα μάρκας ISUZU TROOPER  συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα η οδηγός του FORD να εγκλωβιστεί. Έγινε χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων για τον απεγκλωβισμό της και αφού της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ένα παιδί που βρισκόταν στο ίδιο όχημα εξήλθε πριν την άφιξη της πυροσβεστικής. Στο όχημα ISUZU TROOPER ο οδηγός εξήλθε επίσης του οχήματος πριν την άφιξη της πυροσβεστικής.

Η ώρα 00.53 λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στον δρόμο από Νικιτάρι προς Βυζακιά. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με ομάδα και όχημα διάσωσης. Ένα μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Mazda Familia  προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα γεφυριού με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί. Έγινε χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων  για τον απεγκλωβισμό του. Ένα ακόμα άτομο το οποίο βρισκόταν στο ίδιο όχημα εξήλθε πριν την άφιξη της πυροσβεστικής. Στα δύο άτομα αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο.

(ΑΧ)