Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-04-2019 08:37

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 4ης Απριλίου 2019 μέχρι και τις 06.30 της 5ης Απριλίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 27 κλήσεις για βοήθεια, δεκατέσσερις πυρκαγιές, έντεκα ειδικές εξυπηρετήσεις και δύο ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 22.22 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα μάρκας MERCEDES  και NISSAN MARCH τα οποία βρισκόταν σταθμευμένα σε στεγασμένο χώρο δίπλα από οικία στην οδό Τσόρτσιλ στον Άγιο Δομέτιο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.52. Από την πυρκαγιά τα οχήματα έπαθαν ζημιές το μεν MERCEDES στον χώρο της μηχανής, το δε NISSAN στο πίσω μέρος. Από την πυρκαγιά ζημιά έπαθε και μέρος της ηλεκτρικής εγκατάστασης της οικίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 06.24 σήμερα λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε παλιά οικία στην οδό Αριάδνης Νικολάου στη Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 06.49. Η πυρκαγιά ήταν σε στρώμα εντός υπνοδωματίου. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε το στρώμα ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή του υπνοδωματίου. Δεν κινδύνευσε κανένας. Ο ένοικος της οικίας είχε φύγει λίγη ώρα πριν. Τα αίτια της πυρκαγιάς εξετάστηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να ξεκίνησε από είδη καπνιστή.

Οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας ανταποκρίθηκαν σε έξι κλήσεις λόγω βροχόπτωσης: Πέντε κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια, κατάστημα και υποστατικά (Άγιος Δομέτιος, κέντρο Λευκωσίας, Ψημολόφου, Δευτερά) και μία κλήση για ρυμούλκηση οχήματος (Άγιος Δομέτιος).

(ΜΓ)