Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-04-2019 13:01

Συνέντευξη Τύπου για την επιχορήγηση πολιτών, για ευρυζωνικές συνδέσεις υπέρ υψηλών ταχυτήτων και πιλοτικά δίκτυα 5G, από την Υπουργό Μεταφορών κα Βασιλική Αναστασιάδου, στις 12 Απριλίου, στο ΓΤΠ

Συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία έναρξης του Σχεδίου επιχορήγησης πολιτών για ευρυζωνικές συνδέσεις υπέρ υψηλών ταχυτήτων (≥100Mbps) από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, θα παραχωρήσει η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα Βασιλική Αναστασιάδου την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, στις 11:00 π.μ., στο Αμφιθέατρο «Θεόφιλος Γεωργιάδης» του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης θα παρουσιαστεί από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών το πρόγραμμα χορήγησης εξουσιοδοτήσεων (αδειών), για πειραματική λειτουργία πιλοτικών δικτύων 5G και το ευρύτερο Σχέδιο Δράσης της Ψηφιακής Στρατηγικής της Κύπρου.

Τη συνέντευξη Τύπου θα χαιρετήσουν η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών κα Σόφη Μιχαηλίδου, η οποία θα παρουσιάσει την εκστρατεία προώθησης του Σχεδίου επιχορήγησης πολιτών για ευρυζωνικές συνδέσεις υπέρ υψηλών ταχυτήτων και ο Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών κ. Γιώργος Κωμοδρόμος.

(ΔΚ/ΜΛ)