Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-06-2019 10:00

Προκήρυξη διαγωνισμού για το σχεδιασμό λογοτύπου της Δικαστικής Υπηρεσίας

Η Δικαστική Υπηρεσία προκηρύσσει διαγωνισμό για τη δημιουργία λογότυπου. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε γραφίστες και εικαστικούς καλλιτέχνες.

Το λογότυπο πρέπει να χαρακτηρίζει τη Δικαστική Υπηρεσία, το ρόλο και την αποστολή της. Η πρωτοτυπία, η έμπνευση και ο συμβολισμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αποτυπώνονται στο λογότυπο, το οποίο θα αποτελεί το θεμέλιο λίθο της ταυτότητας της Δικαστικής Υπηρεσίας. Το λογότυπο θα συνοδεύει όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Δικαστικής Υπηρεσίας, τα επιστολόχαρτα και άλλα έντυπά της.

Το βραβείο του διαγωνισμού ανέρχεται στα €1000.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν την αναλυτική Προκήρυξη Διαγωνισμού για Σχεδιασμό Λογοτύπου της Δικαστικής Υπηρεσίας, στην οποία περιγράφεται λεπτομερώς το δικαίωμα συμμετοχής, οι όροι, προδιαγραφές, κριτήρια, δικαιώματα κτλ., καθώς και ο τρόπος  υποβολής προτάσεων, στην ιστοσελίδα http://www.supremecourt.gov.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις το κοινό μπορεί να αποτείνεται στα τηλέφωνα 22865732 (κ. Ανδρέας Γ. Τσερκέζος) ή 22601423 (κα Μαρία Χριστοδουλίδου).

(ΕΚ)