Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-10-2019 20:38

Ομιλία ΥΜΕΕ κας Βασιλικής Αναστασιάδου στην έκθεση «Ιδανική Κατοικία 2019»

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που αποδέχθηκα την πρόσκληση να τελέσω τα εγκαίνια της έκθεσης «Ιδανική Κατοικία», η οποία αποτελεί αναντίλεκτα την πιο σημαντική προσπάθεια που γίνεται στη χώρα μας, σε αυτόν τον εξειδικευμένο και πολλά υποσχόμενο τομέα.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια έκθεση, μοναδική στο είδος της, γεμάτη με λαμπρές ιδέες, καινοτόμες προτάσεις και πρωτοποριακές λύσεις.

Οι διοργανωτές της έκθεσης, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, έχουν καταφέρει να προσφέρουν στο κοινό την ευκαιρία να επισκεφτεί τη μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στην Κύπρο για το σπίτι, να ενημερωθεί και να κάνει τις σωστές επιλογές, εξοικονομώντας και αξιοποιώντας πολύτιμο χρόνο.

Πρόκειται άλλωστε για μια έκθεση που φιλοξενεί σε ετήσια βάση πέραν των 38 χιλιάδων επισκεπτών, γεγονός το οποίο αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση της πετυχημένης της πορείας.

Η έκθεση δεν απευθύνεται μόνο στο ευρύ κοινό, αλλά και στους επιχειρηματίες και επαγγελματίες των κλάδων της οικοδομικής και τουριστικής βιομηχανίας, τους αρχιτέκτονες και τους πολιτικούς μηχανικούς. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης για τους διακοσμητές και τους γενικούς προμηθευτές οικιακού εξοπλισμού. Ενδεικτικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι στη στην έκθεση συμμετέχουν, πέραν των 100 εκθετών.

Η μαζική συμμετοχή εκθετών δίνει το μήνυμα της αναπτυξιακής πορείας στον τομέα της οικοδομικής βιομηχανίας, πιστοποιώντας παράλληλα την επάνοδο της αγοράς σε ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους διοργανωτές της έκθεσης όπως και όλους όσοι την στηρίζουν.

Είμαι πεπεισμένη ότι η έκθεση «Ιδανική Κατοικία» θα επιτελέσει στο ακέραιο τους στόχους και επιδιώξεις της.

Εύχομαι, κάθε επιτυχία.

( ΔΚ )