Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-10-2019 08:48

Χαιρετισμός της Πρώτης Κυρίας κας Άντρης Αναστασιάδη, σε εκδήλωση για τα παιδιά του Ραδιομαραθώνιου, χθες

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που υποδέχομαι όλους εσάς σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο και ιδιαίτερα τα παιδιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ραδιομαραθωνίου 2019.

Ενός θεσμού ο οποίος μέσα από την ανιδιοτελή δράση συμπολιτών μας, συνέβαλε τα μέγιστα όσον αφορά την ευαισθητοποίηση και τη στήριξη παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και οικονομικής δυσπραγίας.

Μαζί με τη βοήθεια της CNP Cyprialife, CNP Ασφαλιστικής και του ΡΙΚ, ο θεσμός αυτός μετά από 30 χρόνια εισέρχεται σε μια νέα εποχή.

Είμαι απολύτως βέβαιη ότι ενώνοντας δυνάμεις με όλους εσάς, μαζί με τη δική σας αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια, όπως έχετε πράξει άλλωστε όλοι εσείς μέχρι στιγμής καθιστώντας τον Ραδιομαραθώνιο την κορυφαία εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης, θα δώσουμε μία ακόμη μεγαλύτερη συνέχεια προσφοράς προς την κοινωνία μας.

Μαζί θα δώσουμε περαιτέρω δυναμική συνέχεια στον θεσμό αυτό με τη μεγάλη ιστορία, ο οποίος έγινε το στήριγμα ζωής για χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες τους, καθώς και σε δεκάδες φιλανθρωπικές οργανώσεις και άλλους φορείς.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους γονείς και τους συνοδούς που βρίσκονται σήμερα μαζί μας, όλους τους εθελοντές και τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια που καταβάλλουν και το έργο που επιτελούν για την ευημερία και την πρόοδο των παιδιών.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να εκφράσω ιδιαίτερα την εκτίμηση μου για το έργο που πρόσφεραν μέχρι τώρα όλοι οι πρώην Πρόεδροι και τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής, τα στελέχη, οι διοργανωτές, οι υποστηρικτές, αλλά και οι πρώτοι εμπνευστές του θαυμάσιου αυτού θεσμού.

Ειδικά για τη σημερινή εκδήλωση,  απευθύνω θερμές ευχαριστίες στην Εθνική Φρουρά για τη συμμετοχή της φιλαρμονικής της,  στις κυρίες της ΓΟΔΗΣΥ, το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου και την Προεδρική Φρουρά, το προσωπικό του Ραδιομαραθώνιου και όλους γενικά που εργάστηκαν για τη σημερινή εκδήλωση.

------------------------------ 

ΡΜ/ΕΙ