Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-10-2019 08:18

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 14ης Οκτωβρίου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 15ης Οκτωβρίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 51 κλήσεις για βοήθεια, 35 πυρκαγιές και 16 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 15.16 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Toyota Auris το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας Γ. Ματθαίου στην οδό Πηλίου στην Λάρνακα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.22. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Επίσης από τη θερμότητα έπαθε σοβαρές ζημιές δωμάτιο μετρητών ηλεκτρισμού στο υπόγειο της πολυκατοικίας, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή του υπογείου της πολυκατοικίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα στο όχημα.

Η ώρα 19.32 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε  σκυβαλοφόρο όχημα του Δήμου Λευκωσίας στη Βιοτεχνική Λευκωσίας (Πράσινο Σημείο Καϊμακλίου). Το σκυβαλοφόρο όχημα μάρκας IVECO έπαθε εκτεταμένες ζημιές στον χώρο της μηχανής και της καμπίνας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Καϊμακλίου  και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.57. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό ή μηχανικό πρόβλημα στο όχημα.

(ΜΓ)