Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-10-2019 13:58

Εκδήλωση των Κυπριακών Ταχυδρομείων με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ταχυδρομείων

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία διοργάνωσαν, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 εκδήλωση με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ταχυδρομείων, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 9 Οκτωβρίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα Βασιλική Αναστασιάδου, άλλοι επίσημοι, προσκεκλημένοι καθώς και εργαζόμενοι και συνταξιούχοι υπάλληλοι των Κυπριακών Ταχυδρομείων.

Σε χαιρετισμούς τους, η Υπουργός καθώς και ο Διευθυντής των Κυπριακών Ταχυδρομείων, αναφέρθηκαν στη σημασία της ημέρας καθώς και στους στόχους και στις προοπτικές των Ταχυδρομείων που επιβάλλουν τη συνεχή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς όφελος της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν μαθητές της Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, οι οποίοι έλαβαν τις πρώτες δέκα θέσεις παγκύπρια σε διεθνή Ταχυδρομικό Διαγωνισμό, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση με διαφορετικό θέμα. Το φετινό θέμα ήταν «Γράψε μια επιστολή για τον ήρωα σου».

Νικήτρια του Διαγωνισμού παγκύπρια ήταν η Στυλιάνα Παττίχη, μαθήτρια της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Λυθροδόντα, η οποία, ευγενώς, προσέφερε σημαντικό μέρος του χρηματικού της βραβείου στους «Εθελοντές Γιατρούς Κύπρου».

Ομάδα των Ταχυδρομικών Υπαλλήλων, η οποία, πρόσφατα, έλαβε μέρος στο γνωστό τηλεπαιχνίδι «Αδύναμος Κρίκος», προσέφερε το ποσό που κερδήθηκε στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων.

Τέλος, τιμήθηκε και ο κ. Νίκος Ράγκος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, τέως Πρόεδρος της Φιλοτελικής Εταιρείας, για την πολύχρονη προσφορά του στην προώθηση του Φιλοτελισμού στα σχολεία καθώς και του κυπριακού γραμματοσήμου στην Κύπρο και το εξωτερικό.

(ΜΓ/ΕΙ)