Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-04-2018 11:52

Νέο διεθνές πρότυπο “ISO 45001:2018 Occupational health and safety management systems – Requirements with guidance for use”

 
Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), ως ο Εθνικός Φορέας Τυποποίησης στην Κύπρο, διοργανώνει ανοικτή ημερίδα σχετικά με το νέο διεθνές πρότυπο ISO 45001:2018 Occupational health and safety management systems – Requirements with guidance for use.
 
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Cleopatra, στη Λευκωσία, στις 09:30 π.μ., και είναι ανοικτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους με ελεύθερη είσοδο. Κύριος εισηγητής στην ημερίδα θα είναι ο κ. Γιάννης Τσούντας, εθνικός αντιπρόσωπος του CYS στη Διεθνή Τεχνική Επιτροπή Τυποποίησης ISO/PC 283, η οποία είχε αναλάβει την εκπόνηση του προτύπου.
 
Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση για τις βασικές απαιτήσεις του νέου προτύπου ISO 45001 καθώς αυτό έχει εφαρμογή σε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, βιομηχανιών, επαγγελμάτων και υπηρεσιών. Το ISO 45001 καθορίζει τις απαιτήσεις εφαρμογής ενός συστήματος διαχείρισης ασφάλειας και υγείας στην εργασία, περιέχει κατευθυντήριες οδηγίες χρήσης και είναι πιστοποιήσιμο.

Στην ημερίδα θα κληθούν να συμμετέχουν εκπρόσωποι από την κυπριακή βιομηχανία, επιχειρήσεις και υπηρεσίες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα που εφαρμόζουν συστήματα διαχείρισης ασφάλειας και υγείας, υπεύθυνοι ασφάλειας και υγείας, συμβουλευτικές υπηρεσίες και φορείς πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας και υγείας.
 
Η ημερίδα γίνεται με τη στήριξη του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΤΕΕ), της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) και του Συνδέσμου Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου (ΣΑΥΚ).
 
Χορηγός της ημερίδας είναι η Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ.
 
Για το πρόγραμμα και τη δήλωση συμμετοχής, πατήστε ΕΔΩ.

Για πληροφορίες και υποβολή δηλώσεων συμμετοχής, παρακαλώ επικοινωνήστε μέχρι τις 17 Απριλίου 2018με την κα Μαρία Θεοφάνους, στο τηλ. 22411442 ή στο e-mail training@cys.org.cy.
 
---------------------------
(ΕΑ/EI)