Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-04-2018 10:07

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΚΕΠΑ και ΟΕΒ

Το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου (ΚΕΠΑ) και η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) επισημοποίησαν την πρόθεση τους για στενότερη συνεργασία με την υπογραφή  Μνημονίου Συνεργασίας.  Το Μνημόνιο υπέγραψαν στις 20 Μαρτίου 2018 ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Μιχάλης Αντωνίου και ο Διευθυντής του ΚΕΠΑ κ. Ντίνος Καθητζιώτης. 

Το Μνημόνιο προβλέπει, μεταξύ άλλων, συνεργασία για τη διοργάνωση κοινών εκδηλώσεων, σεμιναρίων, ημερίδων και συνεδρίων, συμμετοχή σε κοινά ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, σχεδιασμό κοινών προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης και ανταλλαγή εκπαιδευτικών επιστημονικών υπηρεσιών από τους/τις Λειτουργούς και Εκπαιδευτές/Εκπαιδεύτριες του ΚΕΠΑ και της ΟΕΒ.

Με σκοπό τη σωστή και συστηματική ανάπτυξη και προώθηση των θεμάτων της συνεργασίας, τα συμβαλλόμενα μέρη, όρισαν ως εκπροσώπους τους τον Ανώτερο Λειτουργό Παραγωγικότητας, κ. Κυπριανό (Άκη) Νικολαΐδη εκ μέρους του ΚΕΠΑ και τον Διευθυντή του Τμήματος Μελετών, Κατάρτισης & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κ. Πέτρο Πέτρου εκ μέρους της ΟΕΒ.

(ΑΧ)