Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-02-2020 10:27

Εργασίες υπηρεσίας τηλεπικοινωνιών στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Το Γραφείο του Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020, μεταξύ των ωρών 8 π.μ. – 3.30 μ.μ., στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού  στο ύψος της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Λατσιά, θα εκτελούνται εργασίες από υπηρεσία τηλεπικοινωνιών στο έρεισμα του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει τμήμα του ερείσματος με κατεύθυνση προς την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου χωρίς να διακόπτεται η κυκλοφορία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

(ΝΝ/ΕΙ)