Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-03-2020 12:20

Συλλυπητήρια επιστολή του Προέδρου της Βουλής για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Φίλιππου Πετσάλνικου

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης απέστειλε σήμερα προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του πρώην Προέδρου του Σώματος, Φίλιππου Πετσάλνικυ.

Στην επιστολή του, ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρει: «Εκ μέρους των μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων και εμού προσωπικά, επιθυμώ να εκφράσω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον θάνατο μιας εξέχουσας πολιτικής προσωπικότητας, του Φίλιππου Πετσάλνικου, που υπηρέτησε με σύνεση και αφοσίωση την Ελλάδα από διάφορα πολιτικά και πολιτειακά αξιώματα. Αποκορύφωμα της πολιτικής του σταδιοδρομίας, η θητεία του στην Προεδρία του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κατά την περίοδο 2009-2012, η οποία συνέπεσε με μια κρίσιμη συγκυρία για τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας..

Όσοι εκ των Κυπρίων πολιτικών είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε, θα τον ενθυμούμαστε ως πολιτικό που διακρινόταν για τον ακέραιο χαρακτήρα του και για την προσήλωσή του στο δίκαιο αγώνα της Κύπρου.

Παράκλησή μου, αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, είναι όπως διαβιβάσετε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Φίλιππου Πετσάλνικου και τα αισθήματα αδελφικής συμπαράστασής μας στη Βουλή των Ελλήνων».

ΣΣ/ΕΙ

Σχετικά Ανακοινωθέντα