Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-10-2020 12:02

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για έργα σε διάφορες περιοχές

1. Εργασίες τοποθέτησης καλωδίων στον παλαιό δρόμο Πάφου-Λεμεσού    

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι στον παλαιό δρόμο Πάφου - Λεμεσού (Β6), από την έξοδο Αυδήμου σε μήκος 850 μέτρων με κατεύθυνση προς Λεμεσό, έχουν αρχίσει οι εργασίες μικροσκάμματος από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών για τοποθέτηση καλωδίων. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι την Τρίτη 3/11/2020 και θα εκτελούνται από τις 07:00 μέχρι τις 16:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και 28ης Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 80 μ. περίπου, η τροχαία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας και θα γίνεται διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα “STOP & GO”.


 
2. Εργασίες τηλεπικοινωνιών σε δρόμους στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων ΄Εργων Λευκωσίας του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 1/11/2020, από τις 07:00 μέχρι τις 15:30, στη Λεωφόρο Αγίων Ομολογητών στη Λευκωσία παρά την συμβολή της με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, θα εκτελούνται εργασίες τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών δεν θα επιτρέπεται :

• η δεξιόστροφη κίνηση από Λεωφόρο Γρίβα Διγενή (με κατεύθυνση προς Λευκωσία), προς Λεωφόρο Αγίων Ομολογητών και

• η αριστερόστροφη κίνηση από Λεωφόρο Γρίβα Διγενή (με κατεύθυνση προς Έγκωμη), προς Λεωφόρο Αγίων Ομολογητών
 και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται δια μέσου παρακείμενων οδών.

 


3. Εργασίες ανάπτυξης δικτύου ΑΗΚ στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 25/10/2020, μεταξύ των ωρών 06:00 – 12:00, στις Λεωφόρους Γρηγόρη Αυξεντίου και Γρίβα Διγενή στην Λάρνακα, θα γίνονται εργασίες ανάπτυξης του δικτύου, από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, από τη Λεωφόρο Γρ. Αυξεντίου, παρά τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Λόρδου Βύρωνος μέχρι τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, παρά το Λύκειο Αγ. Γεωργίου (με κατεύθυνση προς Λευκωσία), θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 20 μέτρων περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με την χρήση σήμανσης STOP and GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 

(ΝΝ/ΣΧ)