Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-10-2020 14:04

Εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων στην οδό Νεχρού στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 05/11/2020 από τις 06:30 μέχρι τις 15:00 της Παρασκευής 13/11/2020  σε τμήματα της οδού Νεχρού στη Λευκωσία  από την συμβουλή της με την οδό  Μουσείου μέχρι την συμβολή της με την οδό Κινύρα θα εκτελούνται διάφορες εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων. 

Κατά τη διάρκεια  εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά και εναλλάξ η μια λωρίδα   σε μήκος 300m περίπου κάθε φορά  και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην  άλλη λωρίδα κυκλοφορίας. Οι προσβάσεις προς το Παλαιό Γενικό Νοσοκομείο και στο Κτίριο της Βουλής δεν θα επηρεαστούν.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.


Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκειά τους.

 

(NN/EI)