Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-11-2020 10:20

Κλειστό τμήμα της Λεωφόρου Γρ. Αυξεντίου στη Λάρνακα κατά το Σαββατοκύριακο

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι το Σάββατο και την Κυριακή 7 και 8 Νοεμβρίου 2020, μεταξύ των ωρών 7:00π.μ. και 4:00μ.μ., στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου στην Αραδίππου, θα γίνονται εργασίες ανέγερσης οικίας, από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου, από τη συμβολή της με την οδό Ιουστινιανού μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αθηνών, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 

(ΕΧ/ΕΧΡ)