Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-05-2018 16:00

Χαιρετισμός Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ κ. Γιάννη Γιαννάκη στην εκδήλωση του Συνδέσμου Μυοπαθών και Φίλων για τη γιορτή της Μάνας

Η δράση του Συνδέσμου Μυοπαθών και Φίλων είναι καλά γνωστή. Ο Σύνδεσμος έχει μια έντονη και διαχρονική δράση για την ενημέρωση, πρόληψη, στήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους, αλλά και για την εφαρμογή προγραμμάτων για τους ασθενείς.

Μια δράση η οποία συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση ανισοτήτων, και στη βελτίωση των πολιτικών του κράτους στον τομέα της υγείας. Όπως σε όλα τα σύγχρονα κράτη, έτσι και στην Κύπρο, ο εθελοντισμός και ο ρόλος των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων έχει αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, οριζόντια, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση την ποιότητας της ζωής των πολιτών, αλλά και δημιουργώντας ένα ευνοϊκό περιβάλλον συνεργασίας με το κράτος.

Σήμερα, είμαστε εδώ σε αυτή την ωραία, ανθρώπινη εκδήλωση, για να τιμήσουμε την μάνα. Την μάνα την οποία όλοι αναγνωρίζουμε τον πολυσύνθετο ρόλο της. Είτε ως ασθενής, είτε ως μητέρα ασθενή. Η μάνα είναι εκείνη στην οποία βασίζεται ο πυρήνας της οικογένειας. Στη σημερινή κοινωνία η μάνα έχει τον ρόλο της εργαζόμενης, της μητέρας, της συζύγου. Για αυτό είμαστε όλοι εδώ σήμερα να ευχαριστήσουμε την κάθε μάνα η οποία δίνει απλόχερα και χωρίς αντάλλαγμα την αγάπη της.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Σύνδεσμο Μυοπαθών για την συγκινητική πρωτοβουλία του και με την ευκαιρία αυτή να συγχαρώ τον Σύνδεσμο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εθελοντές για την προσφορά και τη δράση τους.

_____________

(ΑΧ/ΣΧ)