Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-03-2021 12:42

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας 

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 και την Τρίτη 6 Απριλίου 2021, από η ώρα 9 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ. της επόμενης μέρας, στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος

 Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα ισχύουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

  • Τη  Δευτέρα θα είναι κλειστά: το νότιο τμήμα του κυκλικού κόμβου, τμήμα της οδού Αγίας Φυλάξεως από τη συμβολή της με την οδό Στέλιου Κυριακίδη μέχρι τον κυκλικό κόμβο καθώς και οι λωρίδες εξόδου από τον Παρακαμπτήριο με κατεύθυνση από Μέσα Γειτονιά προς τον κυκλικό κόμβο. 

Η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται μέσω των κυκλικών κόμβων Πολεμιδιών και Μέσα Γειτονιάς και το δευτερεύον οδικό δίκτυο.

  • Την Τρίτη θα είναι κλειστά: το βόρειο τμήμα του κυκλικού κόμβου, η οδός 1ης Απριλίου από τη συμβολή της με την οδό Μεσογείου μέχρι τον κυκλικό κόμβο καθώς και οι λωρίδες εξόδου του Παρακαμπτήριου με κατεύθυνση από Πολεμίδια προς τον κυκλικό κόμβο.

Η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται μέσω των κυκλικών κόμβων Πολεμιδιών και Μέσα Γειτονιάς και το δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Οι πιο πάνω εργασίες αποτελούν μέρος των εργασιών που απαιτούνται για το έργο εγκατάστασης και λειτουργίας έξυπνων φώτων τροχαίας μερικής λειτουργίας στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως.

2. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 μέχρι την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, και Κυριακής, από τις 8 μ.μ. της κάθε μέρας μέχρι τις 6 π.μ. της επόμενης μέρας,σε τμήματα του Αυτοκινητόδρομου  Λευκωσίας- Λεμεσού, θα διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος .

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο αυτοκινητόδρομος από τον Κυκλικό Κόμβο Λατσιών μέχρι την έξοδο της Βιομηχανικής Περιοχής Ιδαλίου - Τσερίου θα είναι κλειστός και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από τον Κυκλικό Κόμβο Λατσιών προς τον Παλαιό Δρόμο Λεμεσού- Λευκωσίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΕΙ)