Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-07-2021 15:02

Ομιλία Υπουργού Άμυνας κ. Χαράλαμπου Πετρίδη κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στο Υπουργείο

Θα ήθελα, εκ μέρους της κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας να καλωσορίσω στο κυβερνητικό σχήμα τη νέα Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Στέφη Δράκου. 

Σε μια ουσιαστική στιγμή για το κυβερνητικό έργο και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, είναι πολύτιμες οι γνώσεις διαχείρισης σύνθετων έργων και η πολυετής εμπειρία της κ. Δράκου στον ιδιωτικό τομέα. Είναι σημαντικό να εμπλουτίζεται η υπουργική ομάδα με ανθρώπους που κατέχουν πολύτιμη τεχνογνωσία προερχόμενη από το ανταγωνιστικό περιβάλλον της ελεύθερης αγοράς.

Από τη θέση του Υπουργού Άμυνας είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και να διαπιστώσω προσωπικά το υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού του σε όλη τη δομή του. Ιδιαίτερα θα ήθελα να τονίσω την άψογη συνεργασία με την Αστυνομία και την προκάτοχό σας σε όλα ανεξαιρέτως τα θέματα.

Αγαπητή κα Δράκου,

παραλαμβάνετε από τους προκάτοχούς σας, κυρίους Ιωνά Νικολάου, Γιώργο Σαββίδη και κυρία Έμιλυ Γιολίτη, που υπηρέτησαν τη θέση με αφοσίωση, ένα Υπουργείο οργανωμένο, έτοιμο να ανταποκριθεί με επάρκεια στις προκλήσεις της μεταρρυθμιστικής περιόδου που έχουμε μπροστά μας.

Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε και είμαι πάντοτε στη διάθεσή σας για μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

Καλή επιτυχία.

ΕΧ/ΣΧ