Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-07-2021 15:01

Επίσκεψη της Υπουργού Εργασίας στο Δίκτυο Υποδομών Φιλοξενίας του Δήμου Λευκωσίας

Επίσκεψη στις Υποδομές Φιλοξενίας Προγραμμάτων Κοινωνικής Ένταξης του Δήμου Λευκωσίας πραγματοποίησε σήμερα η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου, μετά από πρόσκληση του Δήμαρχου Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη.

Η κα Αιμιλιανίδου ξεναγήθηκε στις δύο υφιστάμενες και τρεις νέες υποδομές του Δήμου Λευκωσίας, στις οποίες φιλοξενούνται ή πρόκειται να φιλοξενηθούν σύντομα καινοτόμες δράσεις Κοινωνικής Ένταξης, ενισχύοντας έτσι την κοινωνική πολιτική του κράτους.

Κατά την διάρκεια της ξενάγησης, η κα Αιμιλιανίδου ενημερώθηκε για όλες τις υφιστάμενες υπηρεσίες, τους στόχους αλλά και τις μελλοντικές στρατηγικές κατευθύνσεις, τόσο του Δήμου Λευκωσίας όσο και των υπόλοιπων πέντε συνεργαζόμενων δήμων της ευρύτερης αστικής περιοχής της Λευκωσίας, σε σύμπραξη με τους οποίους σχεδιάστηκε η Στρατηγική Κοινωνικής Ένταξης, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Στρατηγικής Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης (ΟΧΑ) και της αξιοποίησης των πόρων της Πολιτικής Συνοχής της ΕΕ 2021-2027.

Η κα Υπουργός ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για το αξιόλογο έργο που επιτελούν όσον αφορά υπηρεσίες και προγράμματα που ενισχύουν τις κρατικές πολιτικές για καλύτερο κοινωνικό κράτος.

 

(ΙΚ/ΣΧ)