Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-06-2018 08:40

Ο βουλευτής Κυριάκος Χατζηγιάννη σε επίσκεψη εργασίας της ad hoc Επιτροπής για τη Μετανάστευση της Κ.Σ. ΟΑΣΕ, στο Βελιγράδι

Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννη, αναχωρεί μεθαύριο, Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, για το Βελιγράδι, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας, που θα πραγματοποιήσει ως μέλος της αντιπροσωπείας της Ad hoc Επιτροπής για τη Μετανάστευση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ. ΟΑΣΕ). 

Η αντιπροσωπεία θα πραγματοποιήσει χωριστές συναντήσεις με τον Υφυπουργό για θέματα Εργασίας, Απασχόλησης, Βετεράνων και Κοινωνικών Υποθέσεων της Σερβίας, κ. Nenad Ivanišević, τον Επίτροπο της χώρας για τους Πρόσφυγες και τη Μετανάστευση, κ. Vladimir Cucić, εκπροσώπους του Γραφείου Ασύλου και του Υπουργείου Παιδείας, καθώς και τον Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΟΑΣΕ στη Σερβία. Θα έχει επίσης συνάντηση με εκπροσώπους μη κυβερνητικών οργανισμών που  δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενσωμάτωσης προσφύγων και μεταναστών και θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε χώρους διαμονής προσφύγων.

---------------------------

(ΑΧ/ΕΙ)