Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-06-2018 08:35

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 12ης Ιουνίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 13ης Ιουνίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 42 κλήσεις για βοήθεια, 21 πυρκαγιές, δεκαεπτά ειδικές εξυπηρετήσεις και τέσσερις ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 22.19 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στη Λεωφόρο Αθηνών στην Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.55. Η πυρκαγιά ήταν σε ξύλινο καναπέ στο καθιστικό του διαμερίσματος. Έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα, δύο αναπνευστικών συσκευών και του εξαερισμού του διαμερίσματος. Τη στιγμή της εκδήλωσης της πυρκαγιάς στο διαμέρισμα βρίσκονταν τέσσερα ανήλικα παιδιά τα οποία απομακρύνθηκαν έγκαιρα από το μεγαλύτερο σε ηλικία (14 ετών). Δεν κινδύνεψε κανένας. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στον χώρο του καθιστικού και σε μέρος της ηλεκτρικής εγκατάστασης με τον καπνό και τα θερμά αέρια να προκαλούν ζημιές στην βαφή του διαμερίσματος. Η πυρκαγιά φαίνεται εκ πρώτης όψεως να προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε ηλεκτρική συσκευή. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα και σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία.

Η ώρα 03.28 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μπυραρία στη Λεωφόρο Αθηνών στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή» με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.06. Η πυρκαγιά ήταν στον εξωτερικό στεγασμένο χώρο της μπυραρίας. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε ο εξωτερικός στεγασμένος χώρος και ο εξοπλισμός του. Από τον καπνό και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε το εσωτερικό της μπυραρίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα και τεσσάρων αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΜΓ)