Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-11-2021 11:51

Οι βουλευτές κ. Χάρης Γεωργιάδης και κ. Γιώργος Κάρουλλας θα συμμετάσχουν σε Σεμινάριο Μεσογειακού Διαλόγου, στη Βαρκελώνη

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Χάρης Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας κ. Γιώργος Κάρουλλας αναχωρούν αύριο για τη Βαρκελώνη, για να συμμετάσχουν σε Σεμινάριο Μεσογειακού Διαλόγου, που συνδιοργανώνουν, στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2021, η Ειδική Ομάδα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του NATO (Κ.Σ. ΝΑΤΟ) για τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή και η αντιπροσωπία του Ισπανικού Κοινοβουλίου στη Συνέλευση. Την κυπριακή αντιπροσωπία θα συνοδεύει η Ανώτερη Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων της Βουλής κα Σόφη Τσουρή.

Τους συμμετέχοντες θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, η Ισραηλο-παλαιστινιακή διένεξη, το μεταναστευτικό στην περιοχή της Μεσογείου, ο ρόλος του ΝΑΤΟ στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής, και το μέλλον του Ιράκ.

Το σεμινάριο θα προσφωνήσουν η Πρόεδρος του Κογκρέσου των Αντιπροσώπων της Ισπανίας κα Meritxell Batet Lamaña και ο Πρόεδρος της Ισπανικής Γερουσίας κ. Ander Gil García.


(ΜΒ/ΕΧΡ)