Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-06-2018 13:11

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού σε τμήματα του Αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει τα πιο κάτω:

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 από τις 08:00 π.μ. μέχρι τις 1:00 μ.μ., σε τμήματα του  Αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, από τον κυκλικό κόμβο Κονιών μέχρι και την Πέτρα του Ρωμιού, σε μήκος 50 χιλιομέτρων περίπου, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

2. Εργασίες ασφαλτικής επίστρωσης του παραλιακού δρόμου Λεμεσού

To Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, οι εργασίες, στο πλαίσιο του Πολεοδομικού Έργου «Βελτίωση δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φρ. Ρούσβελτ με τον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού - Φάση Α»,  συνεχίζονται κανονικά.

Το Σαββατοκύριακο 30/6-1/7/2018 μεταξύ των ωρών 05:30 π.μ. - 6:00 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτικής επίστρωσης του παραλιακού δρόμου Λεμεσού (τμήμα μεταξύ οδών Δ. Μητρόπουλου - Ανεξαρτησίας).

Κατά το στάδιο των εργασιών θα εφαρμοστούν οι εξής κυκλοφοριακές διευθετήσεις:

Α.   Σάββατο 30/6/2018  (05:30 π.μ. - 6:00 μ.μ.)

  • Κλείσιμο της νότιας πλευράς του πιο πάνω τμήματος του παραλιακού δρόμου και παράκαμψη της τροχαίας κίνησης στη βόρεια πλευρά με αμφίδρομη κίνηση από τον κυκλοφοριακό κόμβο Παλιού Λιμανιού/Μεσαιωνικού Κάστρου μέχρι την οδό Γ. Κατσουνωτού.
  • Η δεξιόστροφη διακίνηση από παραλιακό προς οδό Δ. Νικολαΐδη/Ιφιγενείας/ κέντρο πόλης θα είναι κλειστή.
  • Η δεξιόστροφη διακίνηση από την οδό Ανεξαρτησίας προς παραλιακό θα είναι κλειστή.

 Β.  Κυριακή 1/7/2018 (05:30 π.μ. - 6:00 μ.μ.)

  • Κλείσιμο της βόρειας πλευράς του πιο πάνω τμήματος του παραλιακού δρόμου και παράκαμψη της τροχαίας κίνησης στη βόρεια πλευρά με αμφίδρομη κίνηση από τον κυκλοφοριακό κόμβο Παλιού Λιμανιού/Μεσαιωνικού Κάστρου μέχρι την οδό Γ. Κατσουνωτού.

      Λόγω των εργασιών την Κυριακή, θα κλείσουν:

  •   η δυτικότερη έξοδος του ανατολικού χώρου στάθμευσης του μώλου και θα αλλάξει η διακίνηση στο εσωτερικό του χώρου,
  •   ο δυτικότερος χώρος στάθμευσης του μώλου,
  •   ο χώρος στάθμευσης της Α.Λ.Κ. (έναντι Κέντρου Εξυπηρέτησης του Πολίτη),
  •   η δεξιόστροφη διακίνηση από παραλιακό προς οδό Δ. Νικολαΐδη/Ιφιγενείας/ κέντρο πόλης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 

(ΜΓ)