Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-02-2022 15:27

Συνάντηση Αρχής Λιμένων Κύπρου με ΠΕΟ

Ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου και μέλη της διευθυντικής ομάδας της Αρχής, και συγκεκριμένα ο Γενικός Διευθυντής και η Διευθύντρια Προσωπικού και Διοίκησης, πραγματοποίησαν συνάντηση με αντιπροσωπία της ΠΕΟ αποτελούμενη από τη Γενική Γραμματέα της ΠΕΟ κα Σωτηρούλα Χαραλάμπους, τον Γενικό Γραμματέα της ΣΗΔΗΚΕΠ ΠΕΟ κ. Νίκο Γρηγορίου, το οργανωτικό στέλεχος της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ κ. Γιώργο Επαμεινώνδα και τον Γραμματέα της κλαδικής επιτροπής της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ-ΑΛΚ κ. Χρίστο Έρδα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα και κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκε από πλευράς της Αρχής Λιμένων Κύπρου το όραμα και ο σχεδιασμός της Αρχής, ενώ συζητήθηκαν επιμέρους ζητήματα που τέθηκαν από πλευράς της Συντεχνίας και κυρίως σχετίζονται με την επικείμενη εμπορικοποίηση του Λιμανιού Λάρνακας και θέματα που αφορούν στους εργαζόμενους στην Αρχή Λιμένων Κύπρου.

Ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρ. Αντώνης Στ. Στυλιανού τόνισε το γεγονός ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής ενεργεί πάντοτε έχοντας ως κύριο γνώμονά του την προώθηση των καλώς νοούμενων συμφερόντων του Οργανισμού και ότι στην πρώτη εξαμηνία εγκαθίδρυσης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν πέντε συναντήσεις της Μεικτής Επιτροπής Προσωπικού της Αρχής Λιμένων Κύπρου που ασχολήθηκαν με θέματα που τέθηκαν από τις Συντεχνίες που αντιπροσωπεύουν τους υπαλλήλους της Αρχής, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα πλήρους σεβασμού στα εργασιακά θέσμια και κατανόησης των προτάσεων των Συντεχνιών.

Από πλευράς της, η Γενική Γραμματέας της ΠΕΟ εξήγησε τη διαχρονική θέση της Συντεχνίας για τον ρόλο που πρέπει να έχουν οι οργανισμοί κοινής ωφελείας και την ανάγκη για διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα τους, ενώ τόνισε την ιδιαίτερα αγαστή συνεργασία της ΠΕΟ με την Αρχή Λιμένων Κύπρου.


(ΜΒ/ΣΧ)