Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-07-2018 14:11

Από 3 – 30 Ιουλίου θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες σε χώρους μεταξύ της εισόδου του Μεσαιωνικού Κάστρου και της Πλατείας Συντάγματος, στη Λεμεσό

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι οι εργασίες, στο πλαίσιο του Πολεοδομικού Έργου «Βελτίωση δρόμου που συνδέει τη λεωφόρο Φρ. Ρούσβελτ με τον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού - Φάση Α»,  συνεχίζονται κανονικά.

Την περίοδο 3 – 30 Ιουλίου 2018 θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες σε χώρους μεταξύ της εισόδου του Μεσαιωνικού Κάστρου και της Πλατείας Συντάγματος.

Κατά το στάδιο των εργασιών η διακίνηση με ανατολική κατεύθυνση θα παραμείνει σε μια λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η κυκλοφορία με δυτική κατεύθυνση δεν θα επηρεαστεί.

Μετά από τη συμπλήρωση των εργασιών, το έργο θα ολοκληρωθεί και το οδικό δίκτυο της περιοχής – οδός Αγίας Θέκλης, Παραλιακός Δρόμος, οδός Σιάφη – θα παραδοθεί στην κυκλοφορία με δύο λωρίδες κυκλοφορίας σε κάθε κατεύθυνση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και ο Δήμος Λεμεσού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

(ΜΛ/ΣΧ)