Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-08-2022 11:40

Επιχορηγημένο πρόγραμμα διευθυντικής ανάπτυξης «Μάρκετινγκ το κλειδί στην επιτυχία» από το ΚΕΠΑ

Το Κέντρο Παραγωγικότητας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει τη διεξαγωγή προγράμματος διευθυντικής ανάπτυξης με τίτλο «Μάρκετινγκ το κλειδί στην επιτυχία (SOP 48)» διάρκειας 20 ωρών. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12/09/2022 και 19/09/2022 από τις 8:00 π.μ. μέχρι 15:45 μ.μ. και τη Δευτέρα 26/09/2022 από τις 8:00 π.μ. μέχρι 14:45 μ.μ. στα Εργαστήρια Λεμεσού (ΚΕΠΑ), Συνοικ. Λινόπετρας, 4102 Λεμεσός.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διευθυντικής ανάπτυξης αποσκοπεί στην εκπαίδευση ατόμων σχετικά με τον ρόλο που έχει να διαδραματίσει το Μάρκετινγκ σε σχέση με τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, την αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα της επιχείρησης ή του οργανισμού, λαμβάνοντας υπόψη τη μακροχρόνια ευημερία του κοινωνικού συνόλου, την προστασία του περιβάλλοντος και τη λειτουργία της επιχείρησης μέσα σε ένα ηθικό πλαίσιο.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες θα είναι σε θέση να εφαρμόζουν τα στάδια στην αγοραστική διαδικασία των οργανωτικών αγοραστών: αναγνώριση του προβλήματος, περιγραφή της ανάγκης, προδιαγραφές προϊόντων, έρευνα προμηθευτών, αίτημα και προσφορές, επιλογή προμηθευτή, υποβολή παραγγελίας και επανεξέταση προμηθευτών, να αναλύουν το Μακροπεριβάλλον της επιχείρησης (δημογραφικό, οικονομικό, φυσικό, τεχνολογικό, πολιτικό, πολιτιστικό) και το Μικροπεριβάλλον της επιχείρησης (επιχείρηση, προμηθευτές, ενδιάμεσοι φορείς, πελάτες, ανταγωνιστές, κοινό) και να υπολογίζουν την τιμή της τιμολόγησης ενός αγαθού ή μιας υπηρεσίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Διευθυντές Επιχειρήσεων και Οργανισμών και επικεφαλής τμημάτων Μάρκετινγκ.

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από την ΑνΑΔ. Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτουμένους τους, καθώς και οι άνεργοι, οι οποίοι ικανοποιούν τις προϋποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

Το δικαίωμα συμμετοχής είναι €180,00 το άτομο. Η επιχορήγηση της ΑνΑΔ σε επιχειρήσεις/οργανισμούς που συμμετέχουν με εργοδοτούμενους τους, οι οποίοι ικανοποιούν τα κριτήρια της ΑνΑΔ, είναι €144,00 το άτομο. Στις περιπτώσεις αυτές το πληρωτέο ποσό στο Κέντρο Παραγωγικότητας είναι €36,00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σχετική πλατφόρμα του ΚΕΠΑ ή να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο του Προγράμματος κ. Χρίστο Τσίτσιο Καπετάνιο στο τηλέφωνο 22806142 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ccapetanios@kepa.mlsi.gov .


(ΜΒ)