Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-08-2022 14:44

Χαιρετισμός του Υπουργού Υγείας στην τελετή παράδοσης διαφανοσκοπίων από τον Οργανισμό Cans for Kids

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι

Η σημερινή ημέρα με βρίσκει ιδιαίτερα χαρούμενο και συγκινημένο, αφού δράττομαι της ευκαιρίας, ως Υπουργός Υγείας αλλά και ως μέλος αυτής της κοινωνίας, να ευχαριστήσω δημόσια τον οργανισμό Cans for Kids για την ευγενή και γενναιόδωρη για άλλη μία φορά δωρεά του.

Ο οργανισμός Cans for Kids, χαρακτηρίζεται από περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και φιλανθρωπικά κίνητρα. Ανακυκλώνοντας τα τενεκεδάκια από αλουμίνιο συμβάλλει στη μείωση των απορριμμάτων, κατά κύριο λόγο όμως, συμβάλλει ενεργά στην προώθηση και ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης. Μέσω των εσόδων από την ανακύκλωση καταφέρνει να βελτιώσει την παροχή ιατρικής περίθαλψης, προβαίνοντας στην αγορά απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού για τους παιδιατρικούς θαλάμους των νοσοκομείων μας.      

Στη σημερινή τελετή, ο οργανισμός Cans for Kids θα παραδώσει τέσσερα διαφανοσκόπια, ένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και δύο στο Νοσοκομείο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, αξίας πέραν των 8,000 ευρώ. Τους ευχαριστούμε θερμά!

Με την πράξη σας αυτή, αναδεικνύεται το τεράστιο εθελοντικό έργο του οργανισμού. Μέσω της ευαισθησίας σας για τα παιδιά που νοσούν, έχετε καταφέρει να συνδυάσετε την προσφορά στα παιδιά εμπλέκοντας την κοινότητα και την περιβαλλοντική συνείδηση.

Ευχή μου, όπως όλοι μας μιμηθούμε αυτές τις δράσεις και συμβάλουμε, ο καθένας με το δικό του τρόπο, στην ενίσχυση του οργανισμού και του φιλανθρωπικού του έργου ώστε να παραμείνει αμείωτο.

Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω θερμά και ειλικρινά τον οργανισμό Cans for Kids για την εξαίρετη προσφορά του και συμβολή του στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τα Δημόσια Νοσοκομεία.

Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας.

(AΦ)